φωτογραφοι γαμου θεσσαλονικηφωτογραφοι γαμου θεσσαλονικηφωτογραφος βαπτισης θεσσαλονικηφωτογραφος βαπτισης θεσσαλονικη

Pre wedding φωτογράφιση

Σε κάθε γάμο που αναλαμβάνουμε, σας παρέχουμε εντελώς δωρεάν μια ιδιαίτερη pre wedding φωτογράφιση και ένα μοντέρνο wedsite! Mια νέα εμπειρία που θα απογειώσει το γάμο σας και θα λατρέψουν οι φίλοι σας! Εσείς απλά δώστε μας τις καλύτερες πόζες σας και όλα τα άλλα θα τα φροντίσουμε εμείς. Η κατασκευή της ιστοσελίδας γάμου γίνεται από τη My wedsite.

φωτογραφιες σελιδας γαμου θεσσαλονικη

Χρύσα & Βασίλης

Μεσημέρι Θεσσαλονίκη

pre wedding φωτογραφιση ιστοσελιδας γαμου θεσσαλονικη

Νάντια & Κώστας

Θεσσαλονίκη

pre wedding φωτογραφιση θεσσαλονικη

Εύα & Νίκος

Επανομή Θεσσαλονίκη

pre wedding φωτογραφιση θεσσαλονικη

Μαριλένα & Γιάννης

Θεσσαλονίκη

pre wedding φωτογραφιση σαντορινη

Venetia & Ashley

Σαντορίνη

Συχνές ερωτήσεις pre wedding φωτογράφισης

Ποιος είναι ο σκοπός της pre wedding φωτογράφισης;

Η pre wedding φωτογράφιση πραγματοποιείται για να χρησιμοποιηθεί το υλικό στην ιστοσελίδα του γάμου σας που θα δημιουργηθεί από την My wedsite και να δώσει ένα άκρως επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Ποιο είναι το κόστος για την pre wedding φωτογράφιση;

Με τη συνεργασία μας στη φωτογράφιση του γάμου σας, η pre wedding φωτογράφιση και η κατασκευή της ιστοσελίδας γάμου, σας παρέχονται εντελώς δωρεάν! Ένα μοναδικό δώρο αξίας 500 € που θα απογειώσει το γάμο σας!

Τι είναι η ιστοσελίδα γάμου;

Η ιστοσελίδα γάμου είναι ένα site που σκοπό έχει να ενημερώσει τους καλεσμένους σας για το γάμο. Διαθέτει έξυπνες εφαρμογές ώστε οι φίλοι σας να μπορούν να σας απαντήσουν για την παρουσία τους, να σας στείλουν τις ευχές τους, να ποστάρουν τις φωτογραφίες τους από το instagram και να τις δούν στη σελίδα και πολλά άλλα! Μπορείτε να βρείτε δείγματα και πληροφορίες στη σελίδα mywedsite.gr.

Πότε θα πρέπει να πραγματοποιηθεί η pre wedding φωτογράφιση;

Η pre wedding φωτογράφιση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί τουλάχιστον 4-5 μήνες πριν από το γάμο σας ή και νωρίτερα ανάλογα με την εποχή, ώστε να ετοιμαστεί το wedsite και να είναι διαθέσιμο για τους καλεσμένους σας 3 μήνες πριν από το γάμο.

Πώς γίνεται ο σχεδιασμός της pre wedding φωτογράφισης;

Πίνοντας ένα καφέ στο studio μου ή μέσω μιας βιντεοκλήσης, μπορούμε να συζητήσουμε για το concept της pre wedding φωτογράφισης, το μέρος, το ρουχισμό, τα αξεσουάρ κλπ. Η φωτογράφιση γίνεται για να πλαισιώσει το wedsite σας οπότε ανάλογα με τα ενδιαφέροντα σας, μπορούμε να βρούμε και ενδιαφέρουσες ιδέες!

Θα παραλάβουμε το ψηφιακό αρχείο από την pre wedding φωτογράφιση;

Το ψηφιακό αρχείο από την pre wedding φωτογράφιση θα σας παραδοθεί σε υψηλή ανάλυση χωρίς το logo μου.

Μπορούμε να ποστάρουμε το υλικό της pre wedding φωτογράφισης ελεύθερα;

Ναι! Μπορείτε ελεύθερα να ποστάρετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες από την pre wedding φωτογράφιση στο instagram, facebook κλπ.