οικογενειακή φωτογράφιση Θεσσαλονίκη

Οικογενειακή φωτογράφιση

Η οικογενειακή φωτογράφιση είναι από τις ωραιότερες φωτογραφίσεις που μπορείτε να κάνετε κατά τους πρώτους μήνες του μωρού σας. Μπορείτε να συνδυάσετε την οικογενειακή φωτογράφιση μαζί με τη φωτογράφιση τη βάπτισης του μωρού σας ή να επιλέξετε να γίνει και κάποια άλλη στιγμή. Λατρεύουμε να φωτογραφίζουμε τους μικρούς ήρωες και τους γονείς τους και να αποτυπώνουμε τη χαρά και τα χαμόγελά τους στις εικόνες μας.

Οικογενειακές ιστορίες

arrow

Συχνές ερωτήσεις οικογενειακής φωτογράφισης

Βρείτε όλες τις απαντήσεις για την οικογενειακή σας φωτογράφιση. Αν έχετε οποιαδήποτε άλλη ερώτηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή τηλεφωνικά.

Ποια είναι η καλύτερη περίοδος να κάνουμε μια οικογενειακή φωτογράφιση;

Η καλύτερη περίοδος για να κάνουμε την οικογενειακή σας φωτογράφιση είναι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, από τον Μάιο μέχρι τον Αύγουστο.

Μπορούμε να συνδυάσουμε την οικογενειακή φωτογράφιση με τη βάπτιση του μωρού μας;

Φυσικά, η οικογενειακή φωτογράφιση μπορεί να συνδυαστεί με τη φωτογράφιση της βάπτισης του μωρού σας και έτσι να έχετε ένα πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Μπορείτε να δείτε δείγματα από φωτογραφίσεις βαπτίσεων στην κατηγορία βάπτιση.

Πόσες φωτογραφίες θα παραλάβουμε από την οικογενειακή φωτογράφιση;

Αφού πρώτα γίνει μια διαλογή των εικόνων, θα σας παραδοθούν περίπου 50 με 100 φωτογαρφίες της οικογενειακής φωτογράφισης.

Οι φωτογραφίες από την οικογενειακή φωτογράφιση θα είναι σε υψηλή ανάλυση;

Ναι, οι φωτογραφίες της οικογενειακής φωτογράφισης σας παραδίδονται σε υψηλή ανάλυση χωρίς το λογότυπό μου και μπορείτε να τις μοιραστείτε και να τις εκτυπώσετε ελεύθερα.

Σε πόσο καιρό θα μπορούμε να έχουμε το υλικό από την οικογενειακή φωτογράφιση;

Το υλικό από την οικογενειακή φωτογράφιση θα είναι έτοιμο εντός 1 μήνα, αφού πρώτα γίνει τονική και χρωματική επεξεργασία σύμφωνα με τα δείγματά μου. Οι φωτογραφίες θα βρίσκονται στην προσωπική σας online gallery όπου θα μπορείτε να τις δείτε και να τις κατεβάσετε.

Μπορούμε να φτιάξουμε άλμπουμ από την οικογενειακή φωτογράφιση;

Βεβαίως, μπορούμε να φτιάξουμε άλμπουμ από την οικογενειακή σας φωτογράφιση και να εκτυπώσουμε φωτογραφίες μικρών και μεγάλων διαστάσεων.

Instagram

arrow