φωτογράφιση βάπτισης

Φωτογράφιση βάπτισης

Σε κάθε φωτογράφιση βάπτισης φροντίζω να εξιστορήσω τα πραγματικά γεγονότα της ημέρας σαν μια μικρή ιστορία. Από τα βαπτιστικά ρούχα του μωρού, το στολισμό, την εκκλησία, το μυστήριο της βάπτισης, τη δεξίωση αλλά και τη next day οικογενειακή φωτογράφιση, δημιουργούμε εικόνες με φαντασία και καλλιτεχνική προσέγγιση. Μπορούμε να καλύψουμε τη φωτογράφιση της βάπτισης του μωρού σας στη Θεσσαλονίκη, στη Χαλκιδική ή οπουδήποτε αλλού έχετε σχεδιάσει να πραγματοποιηθεί. Δείγματα από next day οικογενειακές φωτογραφίσεις μπορείτε να δείτε στην ενότητα οικογένεια.

Ιστορίες βάπτισης

arrow

Συχνές ερωτήσεις φωτογράφισης βάπτισης

Βρείτε όλες τις απαντήσεις για τη φωτογράφιση της βάπτισής σας. Αν έχετε οποιαδήποτε άλλη ερώτηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή τηλεφωνικά.

Η βάπτισή μας θα πραγματοποιηθεί εκτός της Θεσσαλονίκης, θα μπορέσετε να αναλάβετε τη φωτογράφιση;

Φυσικά, μπορώ να αναλάβω τη φωτογράφιση της βάπτισής σας όπου και αν πραγματοποιηθεί.

Θα είσαστε εσείς ο φωτογράφος στη βάπτισή μας;

Δεν αναλαμβάνω 2 εκδηλώσεις για την ίδια ημερομηνία και ώρα οπότε σίγουρα ο φωτογράφος στη βάπτισή σας θα είμαι εγώ.

Είναι εφικτό να κάνουμε μια οικογενειακή φωτογράφιση κάποια άλλη μέρα από τη βάπτιση;

Βεβαίως, η οικογενειακή φωτογράφιση είναι μια ωραία ιδέα και μια καλή ευκαιρία να τη συνδυάσετε με τη βάπτιση. Μπορούμε να προγραμματίσουμε τη φωτογράφιση λίγες ημέρες πριν ή μετά από τη βάπτιση. Δείγματα από οικογενειακές φωτογραφίσεις μπορείτε να δείτε στην ενότητα οικογένεια.

Πώς επεξεργάζεστε τις φωτογραφίες της βάπτισης;

Οι φωτογραφίες της βάπτισής σας θα επεξεργαστούν βάση των δειγμάτων μου χρωματικά και τονικά πριν την παράδοσή τους.

Θα μπορούμε να έχουμε τις φωτογραφίες της βάπτισης ψηφιακά και πόσες περίπου θα παραλάβουμε;

Αφού πρώτα κάνω μια διαλογή, θα σας παραδωθούν περίπου 300 - 400 φωτογραφίες από τη βάπτισή σας στην προσωπική σας online gallery. Οι φωτογραφίες δεν θα φέρουν το λογότυπό μου και θα είναι σε υψηλή ανάλυση.

Πότε θα είναι διαθέσιμες οι φωτογραφίες της βάπτισής μας;

Σε 8 με 12 εβδομάδες οι φωτογραφίες της βάπτισής σας θα είναι διαθέσιμες στη δική σας online gallery όπου θα μπορείτε να εισέλθετε με τον προσωπικό σας κωδικό.

Τι ακριβώς είναι η online gallery φωτογραφιών βάπτισης;

Η online gallery φωτογραφιών βάπτισης είναι η σελίδα που θα βρίσκονται οι φωτογραφίες σας. Για να εισέλθετε θα απαιτείται κωδικός πρόσβασης οπότε θα έχετε τον έλεγχο των ανθρώπων που θα μπορούν να την επισκεφθούν. Θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε τις φωτογραφίες σας, να τις κατεβάσετε, να σημειώσετε τις αγαπημένες σας και να τις μοιραστείτε απευθείας στα social media. Επίσης μπορείτε να έχετε τις φωτογραφίες της βάπτισης πάντα μαζί σας καθώς η gallery λειτουργεί και σαν εφαρμογή στο tablet ή στο κινητό σας!

Τι είδους προϊόντα έχετε για τη φωτογραφία βάπτισης;

Για τη φωτογραφία βάπτισης έχω επιλέξει μια σειρά προϊόντων (ψηφιακά άλμπουμ, πακέτα εκτυπώσεων κλπ) βάση της αισθητικής τους και της ποιότητας τους. Μπορείτε να τα δείτε από κοντά στο studio μου και να επιλέξετε αυτά που σας ταιριάζουν.

Πώς γίνετε ο σχεδιασμός του ψηφιακού άλμπουμ βάπτισης;

Ο σχεδιασμός του ψηφιακού άλμπουμ βάπτισης γίνεται με μοντέρνα αισθητική, με σκοπό να αναδειχθούν οι φωτογραφίες. Το κάθε σαλόνι είναι και μια ενότητα έτσι ώστε το άλμπουμ να διηγείται την ιστορία περιγραφικά. Το νούμερο των φωτογραφιών που θα χρησιμοποιηθούν στο άλμπουμ εξαρτάται από τα πόσα σαλόνια θα είναι. Πριν από την εκτύπωση του θα μπορείτε να το δείτε στην online gallery σας και φυσικά αν θέλετε θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε κάποια αλλαγή.

Πώς μπορούμε να ενημερωθούμε για τις τιμές σας στη φωτογράφιση βάπτισης;

Για να ενημερωθείτε για τις τιμές στη φωτογράφιση βάπτισης, μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μου ώστε να συζητήσουμε για τη βάπτισή σας και να σας στείλω την προσφορά μου. Οι τιμές μπορούν να διαμορφωθούν ανάλογα με την τοποθεσία της βάπτισης, τις απαιτήσεις, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες.

Ποιος είναι ο τρόπος πληρωμής σας στη φωτογράφιση βάπτισης;

Για τη φωτογράφιση βάπτισης η πληρωμή γίνεται σε 2 ή 3 δόσεις. Η πρώτη πληρωμή γίνεται με την επικύρωση της συμφωνίας μας, η δεύτερη την ημέρα της βάπτισης και η τρίτη πριν την εκτύπωση του άλμπουμ (εφόσον περιλαμβάνεται στις παροχές).

Πόσους μήνες νωρίτερα θα πρέπει να επικυρώσουμε τη συμφωνία μας για να σας έχουμε ως φωτογράφο στη βάπτισή μας;

Για να υπάρχει διαθεσιμότητα στην ημερομηνία σας και να μπορώ να είμαι ο φωτογράφος της βάπτισής σας, η επικύρωση της συμφωνίας μας θα πρέπει να γίνει περίπου 4 με 6 μήνες νωρίτερα.

Μπορείτε να δεσμεύσετε την ημερομηνία της βάπτισής μας και να σας απαντήσουμε αργότερα;

Λυπάμαι αλλά όχι, δεν αναλαμβάνω 2 βαπτίσεις για την ίδια ημερομηνία και ώρα. Αν κάποιο άλλο ζευγάρι έρθει σε συμφωνία, οι προκαθορισμένες ώρες εκείνης της ημέρας θα δεσμευθούν και δεν θα είναι πλέον διαθέσιμες.

Παρέχετε κάποιο συμφωνητικό για τη φωτογράφιση της βάπτισης;

Όλες οι πληροφορίες για την φωτογράφιση της βάπτισης θα είναι διαθέσιμες online, ώστε να έχετε εύκολη πρόσβαση.

Instagram

arrow