φωτογραφοι γαμου θεσσαλονικηφωτογραφοι γαμου θεσσαλονικηφωτογραφος βαπτισης θεσσαλονικηφωτογραφος βαπτισης θεσσαλονικη

Φωτογράφιση βάπτισης

Σε κάθε φωτογράφιση βάπτισης φροντίζουμε να εξιστορούμε τα πραγματικά γεγονότα της ημέρας σαν μια μικρή ιστορία. Από τα βαπτιστικά ρούχα του μωρού, το στολισμό, την εκκλησία, μέχρι το μυστήριο της βάπτισης, τη δεξίωση αλλά και τη next day οικογενειακή φωτογράφιση, δημιουργούμε εικόνες με φαντασία και καλλιτεχνική προσέγγιση. Μπορούμε να καλύψουμε τη φωτογράφιση της βάπτισης του μωρού σας στη Θεσσαλονίκη, στη Χαλκιδική ή οπουδήποτε αλλού έχετε σχεδιάσει να πραγματοποιηθεί. Δείγματα από next day οικογενειακές φωτογραφίσεις μπορείτε να δείτε στην ενότητα οικογένεια.

φωτογραφιση βαπτισης λουτρα αγιας παρασκευης χαλκιδικη

Βασίλης

φωτογράφιση βάπτισης στα Λουτρά Αγίας Παρασκευής Χαλκιδικής

φωτογραφιση βαπτισης θεσσαλονικη

Oliver Χρήστος

φωτογράφιση βάπτισης στη Θεσσαλονίκη

φωτογραφιες βαπτισης θεσσαλονικη

Αλέξανδρος

φωτογράφιση βάπτισης στη Θεσσαλονίκη

φωτογραφιες βαπτισης τριλοφος θεσσαλονικη

Ιάσων

φωτογράφιση βάπτισης στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης

φωτογραφιση βαπτισης θεσσαλονικη

Γιώργος

φωτογράφιση βάπτισης στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης

Συχνές ερωτήσεις φωτογράφισης βάπτισης

Η βάπτιση μας θα πραγματοποιηθεί εκτός της Θεσσαλονίκης, θα μπορέσετε να αναλάβετε τη φωτογράφιση;

Φυσικά, μπορώ να αναλάβω τη φωτογράφιση της βάπτισης σας όπου και αν πραγματοποιηθεί. Το κόστος των μεταφορικών και της διαμονής αν αυτή είναι απαραίτητη, επιβαρύνουν τον πελάτη.

Θα είσαστε εσείς ο φωτογράφος στη βάπτιση μας;

Δεν αναλαμβάνω 2 εκδηλώσεις για την ίδια ημερομηνία και ώρα οπότε σίγουρα ο φωτογράφος στη βάπτισης σας θα είμαι εγώ.

Πόση ώρα περιλαμβάνουν οι παροχές σας για τη φωτογράφιση βάπτισης;

Παρευρίσκομαι στην εκκλησία περίπου 90 λεπτά πριν την έναρξη του μυστηρίου και η φωτογράφιση της βάπτισης ολοκληρώνεται περίπου 30 λεπτά μετά το τέλος της.

Είναι εφικτό να κάνουμε και μια οικογενειακή φωτογράφιση κάποια άλλη μέρα μετά από τη βάπτιση;

Βεβαίως, η next day οικογενειακή φωτογράφιση σας παρέχεται δωρεάν με τη συνεργασία μας στη βάπτιση. Μπορούμε να προγραμματίσουμε τη φωτογράφιση λίγες ημέρες πριν ή μετά από τη βάπτιση. Δείγματα από οικογενειακές φωτογραφίσεις μπορείτε να δείτε στην ενότητα οικογένεια.

Πώς επεξεργάζεστε τις φωτογραφίες της βάπτισης;

Οι φωτογραφίες της βάπτισης σας θα επεξεργαστούν βάση των δειγμάτων μου χρωματικά και τονικά πριν την παράδοση τους.

Θα μπορούμε να έχουμε τις φωτογραφίες της βάπτισης ψηφιακά και πόσες περίπου θα παραλάβουμε;

Αφού πρώτα κάνω μια διαλογή θα σας παραδωθούν περίπου 300 - 400 φωτογραφίες από τη βάπτιση σας σε ένα κομψό usb στικάκι. Οι φωτογραφίες δεν θα φέρουν το λογότυπο μου και θα είναι σε υψηλή ανάλυση.

Πότε θα είναι διαθέσιμες οι φωτογραφίες της βάπτισης μας;

Σε 8 με 12 εβδομάδες οι φωτογραφίες της βάπτισης σας θα είναι διαθέσιμες στη δική σας online gallery όπου θα μπορείτε να εισέλθετε με τον προσωπικό σας κωδικό.

Τι ακριβώς είναι η online gallery φωτογραφιών βάπτισης;

Η online gallery φωτογραφιών βάπτισης είναι η σελίδα που θα βρίσκονται οι φωτογραφίες σας. Για να εισέλθετε θα απαιτείται κωδικός πρόσβασης οπότε θα έχετε τον έλεγχο των ανθρώπων που θα μπορούν να την επισκεφθούν. Θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε τις φωτογραφίες σας, να τις κατεβάσετε, να σημειώσετε τις αγαπημένες σας και να τις μοιραστείτε απευθείας στα social media. Επίσης μπορείτε να έχετε τις φωτογραφίες της βάπτισης πάντα μαζί σας καθώς η gallery λειτουργεί και σαν εφαρμογή στο tablet ή στο κινητό σας!

Τι είδους προϊόντα έχετε για τη φωτογραφία βάπτισης;

Για τη φωτογραφία βάπτισης έχω επιλέξει μια σειρά προϊόντων (ψηφιακά άλμπουμ, πακέτα εκτυπώσεων κλπ) βάση της αισθητικής τους και της ποιότητας τους. Μπορείτε να τα δείτε από κοντά στο studio μου και να επιλέξετε αυτά που σας ταιριάζουν.

Πώς γίνετε ο σχεδιασμός του ψηφιακού άλμπουμ βάπτισης;

Ο σχεδιασμός του ψηφιακού άλμπουμ βάπτισης γίνεται με μοντέρνα αισθητική, με σκοπό να αναδειχθούν οι φωτογραφίες. Το κάθε σαλόνι είναι και μια ενότητα έτσι ώστε το άλμπουμ να διηγείται την ιστορία περιγραφικά. Το νούμερο των φωτογραφιών που θα χρησιμοποιηθούν στο άλμπουμ εξαρτάται από τα πόσα σαλόνια θα είναι. Πριν από την εκτύπωση του θα μπορείτε να το δείτε στην online gallery σας και φυσικά αν θέλετε θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε κάποια αλλαγή.

Τι είναι η ιστοσελίδα βάπτισης που προσφέρετε;

Με τη συνεργασία μας στη βάπτιση, σας κάνουμε δώρο μια μοντέρνα ιστοσελίδα για τη βάπτισης σας από τη My wedsite! Η ιστοσελίδα περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες της βάπτισης και όχι μόνο! Μπορείτε να δείτε εδώ δείγματα στοσελίδων βάπτισης. Για την κατασκευή της σελίδας είναι απαραίτητη η συμφωνία μας 2 μήνες νωρίετρα από τη βάπτιση.

Ποια είναι τα πακέτα σας για τη φωτογράφιση βάπτισης;

Διαθέτω 3 επιλογές πακέτων για τη φωτογράφιση βάπτισης τις οποίες μπορείτε να διαμορφώσετε σύμφωνα με τις υπηρεσίες που επιθυμείτε. Οι αρχικές υπηρεσίες είναι η φωτογράφιση της βάπτισης, η διαλογή και επεξεργασία των φωτογραφιών, η κατασκευή της online gallery με τις φωτογραφίες, η παράδοση του ψηφιακού αρχείου σε ένα κομψό ξύλινο στικάκι και δώρο η next day φωτογράφιση και η δημιουργία του ηλεκτρονικού προκσληρηρίου σας.

Πώς μπορούμε να ενημερωθούμε για τις τιμές σας στη φωτογράφιση βάπτισης;

Για να ενημερωθείτε για τις τιμές στη φωτογράφιση βάπτισης, μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μου ώστε να συζητήσουμε για τη βάπτιση σας και να σας στείλω την προσφορά μου. Οι τιμές μπορούν να διαμορφωθούν ανάλογα με την τοποθεσία της βάπτισης, τις απαιτήσεις, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες.

Ποιος είναι ο τρόπος πληρωμής σας στη φωτογράφιση βάπτισης;

Για τη φωτογράφιση βάπτισης η πληρωμή γίνεται σε 2 ή 3 δόσεις. Η πρώτη πληρωμή γίνεται με την επικύρωση της συμφωνίας μας, η δεύτερη την ημέρα της βάπτισης και η τρίτη πριν την εκτύπωση του άλμπουμ (εφόσον περιλαμβάνεται στις παροχές).

Αναλαμβάνετε τη βιντεοσκόπηση της βάπτισης;

Αναλαμβάνω τη φωτογράφιση της βάπτισης ωστόσο μπορώ να σας προτείνω κάποιον συνεργάτη μου για να αναλάβει τη βιντεοσκόπηση της βάπτιση σας.

Πόσους μήνες νωρίτερα θα πρέπει να επικυρώσουμε τη συμφωνία μας για να σας έχουμε ως φωτογράφο στη βάπτιση μας;

Για να υπάρχει διαθεσιμότητα στην ημερομηνία σας και να μπορώ να είμαι ο φωτογράφος της βάπτισης σας, η επικύρωση της συμφωνίας μας θα πρέπει να γίνει περίπου 6 με 8 μήνες νωρίτερα.

Μπορείτε να δεσμεύσετε την ημερομηνία της βάπτισης μας και να σας απαντήσουμε αργότερα;

Λυπάμαι αλλά όχι, δεν αναλαμβάνω 2 βαπτίσεις για την ίδια ημερομηνία και ώρα. Αν κάποιο άλλο ζευγάρι έρθει σε συμφωνία, οι προκαθορισμένες ώρες εκείνης της ημέρας θα δεσμευθούν και δεν θα είναι πλέον διαθέσιμες.

Παρέχετε κάποιο συμφωνητικό για τη φωτογράφιση της βάπτισης;

Με τη συμφωνία μας στη φωτογράφιση της βάπτισης θα λάβετε όλες οι απαραίτητες πληροφορίες γραπτώς.

messenger Evagelou photography