φωτογραφοι γαμου θεσσαλονικηφωτογραφοι γαμου θεσσαλονικηφωτογραφος βαπτισης θεσσαλονικηφωτογραφος βαπτισης θεσσαλονικη

Φωτογράφιση γάμου

Η φωτογράφιση γάμου απαιτεί φαντασία, εμπειρία και γρήγορη - καλή αντίληψη! Το studio μας προσεγγίζει καλλιτεχνικά κάθε γάμο που αναλαμβάνουμε, με σκοπό να αναδείξουμε τις όμορφες στιγμές σας και να καταγράψουμε τα συναισθήματα τόσο τα δικά σας αλλά και των καλεσμένων σας. Καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, από τις προετοιμασίες του γαμπρού και της νύφης, το μυστήριο και τη δεξίωση, προσπαθούμε να δημιουργούμε ευφάνταστες και αυθόρμητες εικόνες και να αποτυπώνουμε τα γεγονότα διακριτικά.

φωτογραφιση γαμου λημνος

Ιωάννα & Μιχάλης

φωτογράφιση γάμου στη Λήμνο

φωτογραφος γαμου σπετσες

Θεώνη & Gareth

φωτογράφιση γάμου στις Σπέτσες

φωτογραφιες γαμου βαπτισης νεα σκιωνη χαλκιδικη

Lisa & Δημήτρης + Χρήστος

φωτογράφιση γάμου βάπτισης στη Νέα Σκιιώνη Χαλκιδικής

φωτογραφιση γαμου κρηνη χαλκιδικη

Άννα & Mark

φωτογράφιση γάμου στην Κρήνη Χαλκιδικής

φωτογραφιση γαμου θεσσαλονικη

Μάνια & Gavin

φωτογράφιση γάμου στη Θεσσαλονίκη

φωτογραφιση γαμου θεσσαλονικη

Βασιλική & Mike

φωτογράφιση γάμου στη Θεσσαλονίκη

φωτογραφος πολιτικου γαμου θεσσαλονικη

Βάσω & Αντώνης

φωτογράφιση πολιτικού γάμου στη Villa Bianca

φωτογραφιες πολιτικου γαμου θεσσαλονικη

Φαίδρα & Δημήτρης

φωτογράφιση πολιτικού γάμου στο Δημαρχείο Καλαμαριάς

φωτογραφιση πολιτικου γαμου θεσσαλονικη

Fulya & Γρηγόρης

φωτογράφιση πολιτικού γάμου στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Συχνές ερωτήσεις φωτογράφισης γάμου

Αναλαμβάνετε φωτογραφίσεις γάμων εκτός της Θεσσαλονίκης;

Λατρεύω τα ταξίδια οπότε θα είναι χαρά μου να φωτογραφίσω το γάμο σας σε οποιοδήποτε μέρος στην Ελλάδα, την Κύπρο ή αλλού. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε με τα έξοδα μεταφορικών και διαμονής αν αυτό είναι αναγκαίο.

Ποιος θα φωτογραφίσει το γάμο μας;

Φωτογραφίζω πάντα προσωπικά τον κάθε γάμο που αναλαμβάνω καθώς δεν κλείνω 2η εκδήλωση στις προκαθορισμένες ώρες εκείνης της ημέρας.

Πόσες ώρες περιλαμβάνει η υπηρεσία σας στη φωτογράφιση γάμου;

Η φωτογράφιση γάμου ξεκινάει περίπου 5 ώρες πριν από το μυστήριο με τις προετοιμασίες του ζευγαριού και ολοκληρώνεται με την παραμονή μου στη δεξίωση για περίπου 3 ώρες.

Γνωρίζετε κάποια μέρη για τη next day φωτογραφίση;

Ναι, μπορώ να σας προτείνω κάποια μέρη που γνωρίζω οτι ταιριάζουν στο φωτογραφικό μου στυλ και να ακούσω και τις δικές σας προτάσεις.

Επεξεργάζεστε τις φωτογραφίες γάμου;

Όλες οι φωτογραφίες γάμου επεξεργάζονται τονικά και χρωματικά σύμφωνα με τα δείγματα μου πριν σας παραδοθούν.

Παραδίδετε τις φωτογραφίες γάμου σε ψηφιακή μορφή και πόσες περίπου είναι;

Οι φωτογραφίες του γάμου σας παραδίδονται σε υψηλή ανάλυση χωρίς το λογότυπο μου και είνα περίπου 800 - 1200 αφού πρώτα επιλέξω τις καλύτερες για εσάς.

Πότε θα μπορούμε να δούμε τις φωτογραφίες του γάμου μας;

Οι φωτογραφίες του γάμου σας θα είναι έτοιμες μετά από 8 - 12 εβδομάδες και θα μπορείτε να τις δείτε στην προσωπική σας online gallery όπου θα έχετε πρόσβαση με κωδικό.

Τι είναι η online gallery φωτογραφιών γάμου;

Η online gallery φωτογραφιών γάμου είναι ο προσωπικός σας χώρος στο διαδύκτιο, όπου θα βρίσκονται οι φωτογραφίες σας. Η είσοδος γίνεται με τη χρήση κωδικού ώστε να έχετε τον έλεγχο των ανθρώπων που θα έχουν πρόσβαση. Μέσα από τη gallery θα μπορείτε να δείτε, να κατεβάσετε, να σημειώσετε και να μοιραστείτε στα social media τις αγαπημένες σας φωτογραφίες. Η gallery διαθέτει και εφαρμογή για το κινητό ή το tablet ώστε να έχετε πάντα μαζί σας τις φωτογραφίες!

Τι είδους προϊόντα διαθέτετε για τη φωτογραφία γάμου;

Διαθέτω μια επιλεγμένη συλλογή προϊόντων με γνώμονα την ποιότητα και την αισθητική. Η συλλογή περιλαμβάνει ψηφιακά άλμπουμ, πακέτα εκτυπωμένων φωτογραφιών, εκτυπώσεις μεγάλων διαστάσεων και πολλά άλλα.

Θα σχεδιάσετε εσείς το ψηφιακό άλμπουμ του γάμου μας;

Ναι, το δημιουργικό του ψηφιακού άλμπουμ γάμου γίνεται από εμένα σε minimal και λιτή γραμμή. Το κάθε φύλλο είναι θεματικό ώστε να ξεδιπλώνεται η ιστορία του γάμου με έναν όμορφο τρόπο. Ο αριθμός των φωτογραφιών που θα περιέχει εξαρτάται από τον αριθμό των φύλλων που θα δημιουργηθούν. Μετά την ολοκλήρωση του, το άλμπουμ σας αποστέλλεται στην online gallery σας ώστε να το δείτε και να κάνετε αν επιθυμείτε κάποια αλλαγή πριν εκτυπωθεί.

Τι είναι η υπηρεσία wedsite που παρέχετε;

Το wedsite είναι μια μοντέρνα ιστοσελίδα για το γάμο σας που σας παρέχετε δωρεάν με τη συνεργασία μας! Περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, φωτογραφίες, ευχές, instagram feed και πολλές ακόμα έξυπνες εφαρμογές. Επίσης μαζί με τη δημιουργία της σελίδας σας παρέχετε δωρεάν και η pre wedding φωτογράφιση σας για το σχεδιασμό της σελίδας! Είναι ένας ωραίος και διαφορετικός τρόπος να προσκαλέσετε τους καλεσμένους σας και να απογειώσετε το γάμο σας. Περισσότερες πληροφορίες και δείγματα από ιστοσελίδες γάμου μπορείτε να βρείτε εδώ mywedsite.gr. Για τη δημιουργία της σελίδας είναι απαραίτητη η συμφωνία μας να γίνει τουλάχιστον 7 μήνες πριν από το γάμο σας.

Τι πακέτα φωτογράφισης γάμου διαθέτετε;

Υπάρχουν 3 πακέτα φωτογράφισης γάμου τα οποία μπορούν να διαμορφωθούν ανάλογα με τις παροχές που θέλετε. Οι βασικές παροχές είναι η φωτογράφιση προετοιμασίας του γαμπρού και της νύφης, του μυστηρίου, της δεξίωσης, η next day φωτογράφιση, η επεξεργασία και η επιλογή των φωτογραφιών, η δημιουργία on line gallery με τις φωτογραφίες σας και η παράδοση του υλικού σε usb στικάκι + δώρο η pre wedding φωτογράφιση σας και η κατασκευή ενός μοντέρνου wedsite!

Ποιες είναι οι τιμές σας για τη φωτογράφιση γάμου;

Οι τιμές φωτογράφισης γάμου διαμορφώνονται ανάλογα με τις ανάγκες της εκδήλωσης, τις υπηρεσίες, τα προΪόντα που επιθυμείτε και από την τοποθεσία του γάμου. Επικοινωνήστε μαζί μου ώστε να μου πείτε λίγα λόγια για το γάμο σας και να σας ετοιμάσω την οικονομική προσφορά μου.

Πώς γίνεται η πληρωμή σας για τη φωτογράφιση του γάμου;

Η πληρωμή γίνεται σε 2 με 3 δόσεις ανάλογα με τις παροχές του πακέτου σας. Η πρώτη δόση δίνεται με τη συμφωνία της συνεργασίας μας, η δεύτερη την ημέρα του γάμου και η τρίτη πριν από την εκτύπωση του άλμπουμ σας (στην περίπτωση που περιλαμβάνεται στο πακέτο σας).

Μπορείτε να μας προτείνετε κάποιον βιντεολήπτη για το γάμο μας;

Φυσικά, συνεργάζομαι με μια ομάδα έμπειρων και ταλαντούχων βιντεοληπτών οι οποίοι μπορούν να αναλάβουν τη βιντεοσκόπηση του γάμου σας.

Πόσο καιρό πριν πρέπει να επικοινωνήσουμε μαζί σας, για να σας κλείσουμε ως φωτογράφο στο γάμο μας;

Ιδανικά είναι 10 - 12 μήνες πριν αφού πρώτα επιλέξετε την ημερομηνία, ώστε να είμαι διαθέσιμος ως φωτογράφος στο γάμο σας αλλά και για να υπάρχει ο χρόνος να κατασκευαστεί το wedsite σας! Σε περίπτωση που η επικοινωνία γίνει λίγους μήνες νωρίτερα δεν θα είναι ευφικτό να δημιουργηθεί η ιστοσελίδα του γάμου σας.

Μπορείτε να κρατήσετε την ημερομηνία του γάμου μας μέχρι να αποφασίσουμε;

Δυστυχώς όχι, η ημερομηνία μπορεί να δεσμευτεί για εσάς με την επικύρωση της συμφωνίας μας και την πληρωμή της προκαταβολής. Αν στο διάστημα αυτό κάποιο άλλο ζευγάρι ενδιαφερθεί, μπορεί να κλείσει την ημερομηνία.

Μας δείνετε κάποιο συμφωνητικό για τη φωτογράφιση του γάμου;

Ναι, όλες οι λεπτομέρειες για τη φωτογράφιση του γάμου, η πληρωμή, η παράδοση κλπ σας δίνονται αναλυτικά γραπτώς.

messenger Evagelou photography