φωτογραφοι γαμου θεσσαλονικηφωτογραφοι γαμου θεσσαλονικηφωτογραφος βαπτισης θεσσαλονικηφωτογραφος βαπτισης θεσσαλονικη

Φωτογράφιση εγκυμοσύνης

Η φωτογράφιση εγκυμοσύνης είναι ίσως η πιο όμορφη και σημαντική φωτογράφιση για ένα ζευγάρι. Η χαρά για το ευχάριστο γεγονός του ερχομού ενός νέου μέλους στην οικογένεια, η τρυφερότητα και η αγάπη του ζευγαριού καθ' όλη τη διάρκεια αλλά και η αναμονή της γέννησης, είναι μερικά από τα συναισθήματα που καλούμαστε να βγάλουμε στις εικόνες μας. Οι φωτογραφίες της εγκυμοσύνης σας θα είναι πάντα εκεί να σας θυμίζουν αυτή την όμορφη περίοδο αλλά και ένα ανεκτίμητο δώρο όταν μετά από χρόνια το παιδί σας θα μπορεί να κοιτάει αυτές τις φωτογραφίες.

φωτογραφιση εγκυμοσυνης ιταλια

Μαρίνα

φωτογράφιση εγκυμοσύνης στην Ιταλία

φωτογραφιες εγκυμοσυνης θεσσαλονικη

Δέσποινα

φωτογραφίες εγκυμοσύνης στη Θεσσαλονίκη

Συχνές ερωτήσεις φωτογράφισης εγκυμοσύνης

Πότε θα πρέπει να γίνει η φωτογράφιση εγκυμοσύνης;

Η κατάλληλη περίοδος για να γίνει η φωτογράφιση της εγκυμοσύνης είναι τον 7ο - 8ο μήνα. Σε περίπτωση που αυτό δεν σας βολεύει, μπορεί να γίνει και νωρίτερα.

Πού μπορεί να γίνει η φωτογράφιση της εγκυμοσύνης;

Η φωτογράφιση της εγκυμοσύνης μπορεί να πραγματοποιηθεί σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο. Ανάλογα με τις ιδέες σας και τις δικές μου προτάσεις, μπορούμε να βρούμε το ιδανικό μέρος.

Πόση ώρα θα διαρκέσει η φωτογράφιση εγκυμοσύνης;

Ανάλογα με την εποχή, αν θα γίνει σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο, η φωτογράφιση εγκυμοσύνης μπορεί να διαρκέσει 1 με 2 ώρες.

Τι θα πρέπει να φορέσω για τη φωτογράφιση της εγκυμοσύνης;

Για τη φωτογράφιση της εγκυμοσύνης μπορείτε να φορέσετε κάτι που σίγουρα θα σας κάνει να νιώθετε όμορφα και άνετα. Θα σας πρότεινα ένα μακρύ, αέρινο, μονόχρωμο φόρεμα.

Τι επεξεργασία κάνετε στις φωτογραφίες εγκυμοσύνης;

Πριν σας παραδώσω τις φωτογραφίες της εγκυμοσύνης, επεξεργάζομαι τις εικόνες χρωματικά και τονικά σε φυσικές αποχρώσεις, όπως μπορείτε να δείτε και στα δείγματα της δουλειάς μου.

Θα μπορούμε να έχουμε τις φωτογραφίες της εγκυμοσύνης σε ηλεκτρονική μορφή και πόσες θα παραλάβουμε περίπου;

Οι φωτογραφίες της εγκυμοσύνης σας θα είναι περίπου 80 - 120 ανάλογα και με το χρόνο που θα διαρκέσει η φωτογράφιση. Οι φωτογραφίες θα σας δωθούν σε ηλεκτρονική μορφή υψηλής ανάλυσης σε ένα ξύλινο στικάκι και δεν θα φέρουν το logo μου επάνω.

Πότε θα είναι έτοιμες οι φωτογραφίες της εγκυμοσύνης μας;

Σε 2 - 4 εβδομάδες οι φωτογραφίες της εγκυμοσύνης σας θα είναι έτοιμες. Θα σας σταλεί ένας σύνδεσμος για τη διαδικτυακή gallery των φωτογραφιών όπου θα μπορείτε να τις δείτε.

Τι είναι η διαδικτυακή gallery φωτογραφιών εγκυμοσύνης;

Η διαδικτυακή gallery φωτογραφιών εγκυμοσύνης είναι μια εφαρμογή που θα περιέχει τις φωτογραφίες σας. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε υπολογιστή, κινητό και tablet. Η είσοδος επιτρέπεται μόνο με κωδικό και θα μπορείτε να τη μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας.

Τι επιλογές προϊόντων έχουμε για τη φωτογραφία εγκυμοσύνης;

Για τη φωτογραφία εγκυμοσύνης υπάρχουν οι εξής επιλογές προϊόντων: Πακέτα εκτυπώσεων σε κουτί, εκτύπωση φωτογραφιών σε μεγάλες διαστάσεις και η δημιουργία ψηφιακού άλμπουμ.

Μπορούμε να φτάξουμε και ψηφιακό άλμπουμ από τη φωτογράφιση της εγκυμοσύνης μας;

Φυσικά! Ο σχεδιασμός του δημιουργικό του άλμπουμ εγκυμοσύνης γίνετε από εμένα. Αφού ετοιμαστεί θα μπορείτε να προβείτε αν θέλετε σε κάποια αλλαγή πριν από την αποστολή του για εκτύπωση.

Τι επιλογές πακέτων έχουμε για τη φωτογράφιση της εγκυμοσύνης;

Μπορείτε να επιλέξετε μόνο τη φωτογράφιση της εγκυμοσύνης ή τη φωτογράφιση σε συνδιασμό με τη δημιουργία ψηφιακού άλμπουμ και εκτυπώσεων. Το αρχικό πακέτο περιλαμβάνει τη φωτογράφιση της εγκυμοσύνης, το διαχωρισμό των φωτογραφιών και την επεξεργασία τους, τη διαδικτυακή gallery με τις φωτογραφίες σας και την παράδοση των φωτογραφιών σε ηλεκτρονική μορφή σε στικάκι.

Ποιο είναι το κόστος για τη φωτογράφιση εγκυμοσύνης;

Το κόστος για τη φωτογράφιση εγκυμοσύνης ξεκινάει από 150 € για την περιοχή της Θεσσαλονίκης. Μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μου τηλεφωνικά ή μέσω της φόρμας ώστε να λάβετε την προσφορά μου.

Ποια είναι η διαδικασία της πληρωμής σας στη φωτογράφιση εγκυμοσύνης;

Με τη συμφωνία μας για τη φωτογράφιση της εγκυμοσύνης σας καταβάλλεται η προκαταβολή και η δεύτερη δόση δίνεται την ημέρα της φωτογράφισης. Αν παρέχεται και ψηφιακό άλμπουμ στο πακέτο σας η τρίτη δόση πραγματοποιείται πριν από την εκτύπωση του.

Πότε θα πρέπει να σας ενημερώσουμε για να πραγματοποιήσουμε τη φωτογράφιση εγκυμοσύνης;

Περίπου 1 μήνα πρίν θα ήταν ιδανικά να επικοινωνήσετε μαζί μου ώστε να προγραμματίσουμε και να συζητήσουμε για τη φωτογράφιση της εγκυμοσυνης σας.

messenger Evagelou photography