φωτογραφος γαμου θεσσαλονικη

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ

Ποιό είναι το στύλ σας;

 

Όπως μπορείτε να δείτε σε όλες τις δουλειές μου υπάρχει μια συγκεκριμένη φιλοσοφία φωτογράφισης. Θα μπορούσα να χαρακτηρίσω το στυλ μου ως "δημιουργικό documentary". Στόχος μου είναι να καταγράψω την κάθε στιγμή με έναν ιδιαίτερο τρόπο, εστιάζοντας στα πραγματικά γεγονότα αυτής της ημέρας.

 

Θα φωτογραφίσετε εσείς προσωπικά τον γάμο μας ή την βάπτιση του παιδιού μας;

 

Φωτογραφίζω πάντα προσωπικά τον κάθε γάμο και την κάθε βάπτιση που αναλαμβάνω καθώς δεν κλείνω 2η εκδήλωση στις προκαθορισμένες ώρες της δικής σας εκδήλωσης.

 

Επεξεργάζεστε τις φωτογραφίες;

 

Όλες οι φωτογραφίες επεξεργάζονται τονικά και χρωματικά βάση των δειγμάτων μου. Ρετούς γίνετε μόνο σε μικρά σημαδάκια που μπορεί να ενοχλούν στις φωτογραφίες του άλμπουμ.

 

Παραδίδετε τις φωτογραφίες σε ψηφιακή μορφή και πόσες περίπου είναι;

 

Οι φωτογραφίες σας παραδίδονται σε jpg μορφή υψηλής ανάλυσης χωρίς το λογότυπο μου σε usb stick και είναι περίπου 800 - 1200 για τον γάμο και περίπου 250 - 350 για την βάπτιση.

 

Σε πόσο καιρό παραδίδετε τις φωτογραφίες;

 

Οι φωτογραφίες είναι έτοιμες περίπου 3 - 4 μήνες μετά από τον γάμο ή την βάπτιση και είναι διαθέσιμες σε προσωπική online gallery.

 

Τι είδους άλμπουμ φτιάχνετε;

 

Τα άλμπουμ που προσφέρω είναι ψηφιακά και το δημιουργικό τους γίνετε σε μίνιμαλ στύλ. Η βιβλιοδεσία και η εκτύπωση του άλμπουμ γίνεται σε συνεργασία με μεγάλη εταιρία δημιουργίας ψηφιακών άλμπουμ. Δείγματα μπορείτε να δείτε εδώ.

 

Αναλαμβάνετε την βιντεοσκόπιση του γάμου ή της βάπτισης;

 

Η βιντεοσκόπιση δεν παρέχεται στις υπηρεσίες μου, ωστόσο θα σας προτείνω τον κατάλληλο βιντεολήπτη για την εκδήλωση σας.

 

Αναλαμβάνετε γάμους ή βαπτίσεις εκτός της Θεσσαλονίκης;

 

Φυσικά, όπως μπορείτε να δείτε και στις δουλειές μου έχω ταξιδέψει για γάμους και βαπτίσεις σε νησιά και άλλους προορισμούς. Στην περίπτωση αυτή υπάρχει επιβάρυνση των εξόδων μετακίνησης και διαμονής.

 

Έχετε κάποιο γραφείο, που μπορούμε να σας βρούμε;

 

Ναι, θα με βρείτε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στη Συγγρού 4 στην περιοχή της Βαλαωρίτου. Η επίσκεψη σας μπορεί να γίνει κατόπιν ραντεβού.

 

Δεν μένω στη Θεσσαλονίκη, πως μπορούμε να κάνουμε ένα ραντεβού;

 

Μπορούμε να κάνουμε ένα ραντεβού μέσω βιντεοκλήσης από το skype.

 

Πόσο καιρό πριν πρέπει να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας κλείσουμε;

 

Όσο νωρίτερα γίνετε έτσι ώστε να είμαι διαθέσιμος για την ημερομηνία σας. Τα ραντεβού για τους γάμους ξεκινούν 10 - 12 μήνες πριν, ενώ για τις βαπτίσεις 6 - 8 μήνες πριν.

 

Μπορείτε να κρατήσετε την ημερομηνία μας και να μας ενημερώσετε αν κάποιο άλλο ζευγάρι ενδιαφερθεί;

 

Δυστυχώς όχι. Αναλαμβάνω μόνο ένα γάμο ή βάπτιση στις προκαθορισμένες ώρες κάθε ημερομηνίας οπότε αν κάποιο άλλο ζευγάρι ενδιαφερθεί μπορεί να κλείσει την ημερομηνία.

 

Μας δείνετε κάποιο συμφωνητικό με όλες τις λεπτομέρειες;

 

Ναι, όλες οι λεπτομέρεις σας δίνονται αναλυτικά γραπτώς!

 

Πως μπορούμε να σας κλείσουμε;

 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου τηλεφωνικά ή μέσω mail ώστε να κλείσουμε ένα ραντεβού και να κλείσουμε την ημερομηνία. Αν διαμένετε εκτός Θεσσαλονίκης, η διαδικασία μπορεί να γίνει τηλεφωνικά ή διαδικτυακά.

facebook instagram pinterest google+

Συγγρού 4 (Βαλαωρίτου)  |  ΤΚ 54625  |  Θεσσαλονίκη  |  694.2052.694

© 2018 giorgos evagelou photography

Συγγρού 4 (Βαλαωρίτου)  |  ΤΚ 54625  |  Θεσσαλονίκη  |  694.2052.694

© 2018 giorgos evagelou photography

Συγγρού 4 (Βαλαωρίτου)  |  ΤΚ 54625  |  Θεσσαλονίκη 694.2052.694

© 2018 giorgos evagelou photography