συχνές ερωτήσεις φωτογράφισης γάμου και βάπτισης

Ποιό είναι το στύλ σας;

 

Όπως μπορείτε να δείτε σε όλες τις δουλειές μου υπάρχει μια συγκεκριμένη φιλοσοφία φωτογράφισης. Θα μπορούσα να χαρακτηρίσω το στυλ μου ως "δημιουργικό documentary". Στόχος μου είναι να καταγράψω την κάθε στιγμή με έναν ιδιαίτερο τρόπο, εστιάζοντας στα πραγματικά γεγονότα αυτής της ημέρας.

 

Θα φωτογραφίσετε εσείς προσωπικά τον γάμο μας ή την βάπτιση του παιδιού μας;

 

Ναι, φωτογραφίζω πάντα προσωπικά τον κάθε γάμο και την κάθε βάπτιση που αναλαμβάνω καθώς δεν κλείνω 2η εκδήλωση στις προκαθορισμένες ώρες της δικής σας εκδήλωσης.

 

Θα έχετε και 2ο φωτογράφο μαζί σας στον γάμο μας ή στην βάπτιση του παιδιού μας;

 

Όχι, όλη η φωτογραφική κάλυψη γίνετε από εμένα προσωπικά ώστε να έχω την πλήρη επιμέλεια του υλικού. Όλες οι φωτογραφίες που μπορείτε να δείτε στα δείγματα μου είναι από έναν φωτογράφο.. εμένα :)

 

Πόσες ώρες πριν έρχεστε στις προετοιμασίες και πόση ώρα κάθεστε στη δεξίωση του γάμου;

 

Συνήθως έρχομαι 5 - 6 ώρες πριν από το μυστήριο στις προετοιμασίες. Ο χρόνος που κάθομαι στη δεξίωση δεν είναι συγκεκριμένος, συνήθως κάθομαι αρκετά και ποτέ δεν θα σας αφήσω πάνω στο κέφι!

 

Επεξεργάζεστε τις φωτογραφίες;

 

Ναι, αφού πρώτα γίνει η διαλογή, επεξεργάζονται όλες οι φωτογραφίες τονικά και χρωματικά όπως μπορείτε να δείτε και σε όλες τις δουλειές μου. Ως φωτογράφος documentary θέλω οι φωτογραφίες να είναι φυσικές χωρίς υπερβολική επεξεργασία. Όσον αφορά το ρετούς των φωτογραφιών δεν μου αρέσει να επεμβαίνω, ωστόσο θα αφαιρεθούν μικρά σημαδάκια που μπορεί να ενοχλούν (στις φωτογραφίες του άλμπουμ).

 

Παραδίδετε τις φωτογραφίες σε ψηφιακή μορφή και πόσες περίπου είναι;

 

Οι φωτογραφίες σας παραδίδονται σε jpg μορφή υψηλής ανάλυσης χωρίς το λογότυπο μου σε usb stick και είναι περίπου 800 - 1200 για τον γάμο και περίπου 250 - 350 για την βάπτιση. Τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών παραμένουν σε εμένα για εμπορικούς και διαφημιστικούς σκοπούς.

 

Σε πόσο καιρό παραδίδετε τις φωτογραφίες;

 

Οι φωτογραφίες είναι έτοιμες περίπου 3 - 4 μήνες μετά από τον γάμο ή την βάπτιση (ανάλογα με την περίοδο) και είναι διαθέσιμες σε προσωπική online gallery, για την οποία σας δίνονται προσωπικοι κωδικοί.

 

Τι είδους άλμπουμ φτιάχνετε;

 

Τα άλμπουμ που προσφέρω είναι ψηφιακά και το δημιουργικό τους γίνετε σε μίνιμαλ στύλ. Η βιβλιοδεσία και η εκτύπωση του άλμπουμ γίνετε σε συνεργασία με μεγάλη εταιρία δημιουργίας ψηφιακών άλμπουμ. Δείγματα μπορείτε να δείτε εδώ.

 

Αναλαμβάνετε την βιντεοληψία του γάμου ή της βάπτισης;

 

Όχι, είμαι φωτογράφος! Θα ήταν πολύ εύκολο να αναλάβω και την βιντεοληψία του γάμου ή της βάπτισης "all inclusive package" ωστόσο δεν το κάνω γιατί θεωρώ πως όταν κάνεις πολλά πράματα μαζί, κάτι δεν θα το κάνεις καλά. Προτιμώ να είμαι 100% συγκεντρωμένος στο κομμάτι της φωτογραφίας και σε κάθε ζευγάρι ξεχωριστά. Η βιντεοληψία είναι κάτι τελείως διαφορετικό και θεωρώ πως είναι σωστό να έρθετε σε επαφή απευθείας με τον άνθρωπο που θα προσφέρει τις υπηρεσίες του για την δημιουργία του βίντεο και θα έχει την επιμέλεια του. Γνωρίζω και συνεργάζομαι με αρκετούς αξιόλογους βιντεολήπτες που μπορώ να σας προτείνω.

 

Αναλαμβάνετε γάμους ή βαπτίσεις εκτός της Θεσσαλονίκης;

 

Φυσικά, είναι χαρά μου να ταξιδεύω! Όπως μπορείτε να δείτε και στις δουλειές μου έχω ταξιδέψει για γάμους και βαπτίσεις σε νησιά και άλλους προορισμούς. Στην περίπτωση αυτή υπάρχει επιβάρυνση των εξόδων μετακίνησης και διαμονής.

 

Ποιές είναι οι τιμές σας για τη φωτογράφιση του γάμου ή της βάπτισης;

 

Οι τιμές μπορούν να διαμορφωθούν ανάλογα με την εποχή, την ημερομηνία, την τοποθεσία, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που επιθυμείτε. Επικοινωνήστε μαζί μου για να κλείσουμε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε για τον γάμο σας ή την βάπτιση του παιδιού σας.

 

Έχετε κάποιο γραφείο, που μπορούμε να σας βρούμε;

 

Ναι, θα με βρείτε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στη Συγγρού 4 στην περιοχή της Βαλαωρίτου. Η επίσκεψη σας μπορεί να γίνει κατόπιν ραντεβού.

 

Δεν μένω στη Θεσσαλονίκη, πως μπορούμε να κάνουμε ένα ραντεβού;

 

Μπορούμε να κάνουμε ένα ραντεβού μέσω βιντεοκλήσης από το skype.

 

Πόσο καιρό πριν πρέπει να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας κλείσουμε;

 

Όσο νωρίτερα γίνετε έτσι ώστε να είμαι διαθέσιμος για την ημερομηνία σας. Τα ραντεβού για τους γάμους ξεκινούν 10 - 12 μήνες πριν, ενώ για τις βαπτίσεις 6 - 8 μήνες πριν.

 

Μπορείτε να κρατήσετε την ημερομηνία μας και να μας ενημερώσετε αν κάποιο άλλο ζευγάρι ενδιαφερθεί;

 

Δυστυχώς όχι. Αναλαμβάνω μόνο ένα γάμο ή βάπτιση στις προκαθορισμένες ώρες κάθε ημερομηνίας οπότε αν κάποιο άλλο ζευγάρι ενδιαφερθεί μπορεί να κλείσει την ημερομηνία.

 

Μας δείνετε κάποιο συμφωνητικό με όλες τις λεπτομέρειες;

 

Ναι, όλες οι λεπτομέρεις σας δίνονται αναλυτικά γραπτώς!

 

Πως μπορούμε να σας κλείσουμε;

 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου τηλεφωνικά ή μέσω mail ώστε να κλείσουμε ένα ραντεβού και να κλείσουμε την ημερομηνία. Αν διαμένετε εκτός Θεσσαλονίκης, η διαδικασία μπορεί να γίνει τηλεφωνικά ή διαδικτυακά. Απαιτείται η προκαταβολή για να κλείσουμε την ημερομηνία.

φωτογράφος γάμου θεσσαλονίκη
facebook instagram pinterest google+ twitter

Συγγρού 4 (Βαλαωρίτου)  |  ΤΚ 54625  |  Θεσσαλονίκη  |  694.2052.694

© 2017 giorgos evagelou photography

φωτογράφος γάμου θεσσαλονίκη

Συγγρού 4 (Βαλαωρίτου)  |  ΤΚ 54625  |  Θεσσαλονίκη 694.2052.694

© 2017 giorgos evagelou photography